Ride of Hope

2018-07-29
Ride of Hope är Sveriges kanske viktigaste cykellopp. Du trampar lika mycket med hjärtat som med benen i kampen mot barncancer!

Ett nytt och roligt sätt att samla in pengar till Barncancerfonden. Dina vänner, grannar, kollegor och släktingar sponsrar dig och var och en kan sponsra med minst 20 öre/km och mest 5 kr/km. Dina cyklade kilometer bestämmer sen hur mycket totalt du samlar in.

Alla som deltar i cykelfesten Ride of Hope är välkomna att starta en insamling och på så sätt bidra till att samla in pengar till Barncancerfonden.

Ride of Hope 2018 är cykelloppet som vänder sig till alla människor som vill och kan cykla. Vardagsmotionärer, nybörjarcyklister, och erfarna långdistanscyklister, det finns sträckor som passar alla. Det som krävs är att du har ett gott hjärta, engagemang, samt en fungerande cykel.

Ride of Hope är ett cykellopp som startar i Umeå 29 juli och avslutas i Stockholm 5 augusti. Loppet består av åtta etapper. Etapperna är mellan 85 km och 200 km.

För det här nya sättet att samla in pengar använder Barncancerfonden Better Nows insamlingsplattform. Kostnaden för Barncancerfonden att använda insamlingsplattformen är max 7% av insamlade medel.

39,337 kr.
Collected


8
Fundraisers

102
Donations

Leaderboard

Rank Team Name Members Donations Amount Raised