Created By:
Marina Farina
Participating In:
Ride of Hope
Collecting for:
Ride of Hope
Tack att du vill stödja min insamling till förmån för Barncancerfonden. I år ska jag cykla Ride of Hope för att uppmärksamma och bekämpa barncancer. Ditt bidrag är jätteviktigt och jag är oerhört tacksam för alla gåvor!

Du kan välja med hur många ören eller kronor du vill skänka för varje kilometer jag cyklar i sommar. Mitt mål är att cykla 100 mil vilket betyder att om du skulle skänka 1 kr per kilometer blir det 1000 kr.

Jag kommer tillsammans med Ride of Hope cykla Tjejvättern och Halvvättern och tanken är att samla så många kilometer som möjligt för att vara med och stödja kampen. Du känner igenom oss på de fina blå cykelkläderna med Ride of Hope emblemet på ryggen.
Hjälp mig att hjälpa andra.

Ride of Hope 2018 är cykelloppet som vänder sig till alla människor som vill och kan cykla. Vardagsmotionärer, nybörjarcyklister, och erfarna långdistanscyklister, det finns sträckor som passar alla. Det som krävs är att du har ett gott hjärta, engagemang, samt en fungerande cykel.

Ride of Hope är ett cykellopp som startar i Umeå 29 juli och avslutas i Stockholm 5 augusti. Loppet består av åtta etapper. Etapperna är mellan 85 km och 200 km.

För det här nya sättet att samla in pengar använder Barncancerfonden Better Nows insamlingsplattform. Kostnaden för Barncancerfonden att använda insamlingsplattformen är max 7% av insamlade medel.
Sponsor Donate

0.80 kr/km

3% 5,000 kr

2
Sponsors

175 km
Registered

140 kr
Collected

0
Days left

Recent activity

  • marinafarina0@gmail.com Marina Farina registered 90 km. The total sponsored amount is now 140 kr.

  • marinafarina0@gmail.com Marina Farina registered 85 km. The total sponsored amount is now 68 kr.

  • Silvana  Farina Silvana Farina became a sponsor with 0.40 kr per km

  • Marina Farina Marina Farina became a sponsor with 0.40 kr per km