Skapad av:
Marina Farina
Deltar i:
Ride of Hope
Samlar in till:
Ride of Hope
Tack att du vill stödja min insamling till förmån för Barncancerfonden. I år ska jag cykla Ride of Hope för att uppmärksamma och bekämpa barncancer. Ditt bidrag är jätteviktigt och jag är oerhört tacksam för alla gåvor!

Du kan välja med hur många ören eller kronor du vill skänka för varje kilometer jag cyklar i sommar. Mitt mål är att cykla 100 mil vilket betyder att om du skulle skänka 1 kr per kilometer blir det 1000 kr.

Jag kommer tillsammans med Ride of Hope cykla Tjejvättern och Halvvättern och tanken är att samla så många kilometer som möjligt för att vara med och stödja kampen. Du känner igenom oss på de fina blå cykelkläderna med Ride of Hope emblemet på ryggen.
Hjälp mig att hjälpa andra.

Ride of Hope 2018 är cykelloppet som vänder sig till alla människor som vill och kan cykla. Vardagsmotionärer, nybörjarcyklister, och erfarna långdistanscyklister, det finns sträckor som passar alla. Det som krävs är att du har ett gott hjärta, engagemang, samt en fungerande cykel.

Ride of Hope är ett cykellopp som startar i Umeå 29 juli och avslutas i Stockholm 5 augusti. Loppet består av åtta etapper. Etapperna är mellan 85 km och 200 km.

För det här nya sättet att samla in pengar använder Barncancerfonden Better Nows insamlingsplattform. Kostnaden för Barncancerfonden att använda insamlingsplattformen är max 7% av insamlade medel.
Bli sponsor Ge en gåva

0,80 kr/km

3% 5 000 kr

2
Sponsorer

175 km
Registrerad

140 kr
Insamlat

0
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • marinafarina0@gmail.com Marina Farina registrerade 90 km. Det totala sponsrade beloppet är nu 140 kr.

  • marinafarina0@gmail.com Marina Farina registrerade 85 km. Det totala sponsrade beloppet är nu 68 kr.

  • Silvana  Farina Silvana Farina blev sponsor med 0,40 kr per km

  • Marina Farina Marina Farina blev sponsor med 0,40 kr per km